Vesti

"Zato što volimo jedne druge" - dodela novogodišnjih paketića 27.12.2018.

31-12-2018 21:26:39

Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom "Volja za životom" je i ove godine usrećila svoje članove Udruženja novogodišnjim paketićima u prostorijama restorana "Moravski raj" u Velikoj Plani.
Sloganom  "Zato što volimo jedne druge"  Udruženje "Volja za životom" želi da se zahvali svim dobrim ljudima  i sponzorima, koji su želeli na svoju inicijativu da pomognu i izmame osmehe na licu svih osoba sa invaliditetom. Velika zahvalnost duguje se šefu restorana"Moravski raj" u Velikoj Plani, koji se sam ponudio da izda svoj prostor za novogodišnju priredbu i dodelu paketića, velika zahvalnost za unikatne paketiće pripisuje se Humanitarnoj organizaciji "Adra Srbija", kao i osiguravajućoj kući "Dunav osiguranje", koja je obezbedila novogodišnja iznenađenja za članove Udruženja "Volja za životom". Rukovodstvu lokalne samouprave Velike Plane šalje se blagonaklonost i veliko Hvala za sveopšte podržavanje akcija Udruženja, koje su organizovane i sprovedene za osobe sa invaliditetom, svaka u toku cele tekuće godine.
Članovi Udruženja su sa svojim recitatorskim i horskim pesmicama uveselili sve prisutne, roditelje korisnika i članova, prijatelje restorana i lokalne medije, preneli još jednu sliku u javnost i plasirali poruku ravnopravnosti i solidarnosti. Priredbom se tako ispratila tekuća godina i širom otvorenih ruku čeka se nova godina, sa novim akcijama, izletima, putovanjima i priredbama. 
Galerija

Poslednje vesti