Vesti

Trodnevni izlet na Vrdniku - Vojvodina Srbije 12.12.2018.

31-12-2018 22:43:02

Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom "Volja za životom" povela je petnaest svojih članova u obilazak Vrdnika, mesto pored Novog Sada. Posetili poznatu banju "Vrdnik" i odseli u privatni smeštaj "Jazačka bajka".
Vrdnik je poznato mesto ne samo po svojim termalnim vodama i banjama, već i po velikom broju manastira, koji su smešteni nadomak centra malog vojvođanskog naselja. Manji broj manastira članovi su uspeli da posete, obiđu i upoznaju. Meštani tih krajeva uputili su članove da obiđu "Stazu zdravlja" koja je samo par kilometara udaljena od centra Vrdnika, a gde su imali prilike da posete i Vrdničku kulu, selo u kojem postoji izvor lekovite vode. 
U povratku najavljena je tročasovna poseta Školi za osnovno i srednje obrazovanje /Dnevni boravak i radni centar "Milan Petrović" u Novom Sadu. Članovi su gostoljubivo primljeni u obilazak posebnog dela za fizikalnu terapiju, bazena, radionica za osobe sa invaliditetom, kao i zanatskih učionica za izrađivanje predmeta za prodaju i izvoz, a koje proizvode i prave osobe sa invaliditetom uz pomoć stručnih timova. 
Galerija

Poslednje vesti