Vesti

Projekat "Različiti instrumenti čine orkestar"

24-11-2023 09:55:26

Udruženje "Volja za životom" se nalazi na samom kraju realizacije aktivnosti projekta pod nazivom "Različiti instrumenti čine orkestar" koji je sufinansiran iz budzeta Republike Srbije - Ministarstvo Kulture. Cilj projekta jeste osmišljavanje pozorišne predstave edukativnog sadržaja u kojoj su ravnopravno uključene osobe sa invaliditetom/ članovi udruženja i osobe iz opšte populacije/glumci amateri. Takođe, važan cilj projekta jeste inkluzija i potpuna ravnopravnost osoba sa i bez smetnji u razvoju na polju kulture, kao i podizanje svesti javnosti na potrebe i sposobnosti OSI i osoba sa smetnjama u razvoju.
Predstava "VREME JE ZA NOVU PRIČU", osmišljena je da predstavi zapošljavanje osoba sa invaliditetom, predstavljanje prepreka na koje nailaze u radu, prezentacija njihovih mogućnosti i sposobnosti kao i razbijanje predrasuda koje vladaju o njima svoju PREMIJERU doživeće 03.decembra 2023. godine, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Premijera je zakazana u 17 časova u velikoj sali Centra za kulturu u Velikoj Plani. 
Ovim putem Vas sve pozivamo da budete naši dragi gosti i svojim prisustvom pružite podršku učesnicima predstave "Vreme je za novu priču".
 
Galerija

Poslednje vesti