Vesti

Dodela novogodišnjih paketića - 27.12.2021.godine

28-12-2021 12:23:07

Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom "Volja za životom" je i ove godine obradovalo svoje najmlađe članove i organizovalo dodelu novogodišnjih paketića. Dodela je organizovana u prostorijama restorana "Moravski raj" iz Velike Plane.
Ove godine smo imali priliku da ugostimo naše drage prijatelje iz Udruženja osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom "Naše srce" iz Petrovca na Mlavi i zajedno sa njima podelimo paketiće članovima njihovog udruženja.
Veliku zahvalnost dugujemo šefu restorana "Moravski raj" koji nam je i ove godine velikodušno pomogao u ogranizaciji ovog događaja ustupivši nam prostor. Još veću zahvalnost za unikatne paketiće dugujemo Humanitarnoj organizaciji "Adra Srbija" kao i osiguravajućoj kući "Dunav osiguranje" koji su svojim doprinosom obradovali naše članove. Takođe, zahvalnost dugujemo i Lokalnoj samoupravi na svemu što su tokom ove godine učinili za naše Udruženje, na svoj pomoći i podršci koju nam pružaju.
Deda Mraz i njegova družina su obradovali naše mališane koji su ga dočekali uz praznične pesmice, upotpunivši ovaj događaj i napravivši pravu prazničnu atmosferu.
Ovom priredbom smo ispratili tekuću godinu i sa puno optimizma i pozitivne energije čekamo narednu 2022. godinu.


Poslednje vesti