Vesti

Nedelja solidarnosti 19.10.2018.

23-12-2018 21:01:25

Svake godine Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom „Volja za životom“ obeležava Nedelju solidarnosti na origanalni način, pa su se ove godine predstavili kao kandidati na izboru za mis pod loganom „Najlepši smo“.
Izboru su prisustvovali roditelji korisnika, školski drugovi korisnika dnevnog boravka „Lane“, predstavnici lokalne samouprave i osnovnih škola, članovi Crvenog krsta i lokalni mediji, koji su ceo događaj ispratili.
Udruženje CDP „Volja za životom“ je pokazalo kreativnost na delu, kao i jaku simboličnu poruku za javnost u kojoj pokazuju da osobe sa invaliditetom mogu na svim poljima društvenih aktivnosti učestvovati i  u najboljem svetlu se pokazati.
Roditelji su se mogli samo ponositi svojom decom, koja su uloge na izboru za mis shvatili ozbiljno i realizovali kao pravi manekeni.
Osoblje Dnevnog boravka „Lane“ se potrudilo da samo veče Nedelje solidarnosti i ambijent podseća sa svim efektima i pratećom muzikom na pravi izbor za mis. Tu su bile i uloge voditelja, koje su realizovane kao uloge pravih voditelja na takvim manifestacijama. Na kraju priredbe izabrane su uloge mis i mistera među takmičarima, gde su uručeni pokloni i lente istima.
Galerija

Poslednje vesti